Reserveren en verlengen

Hieronder volgen enkele regels die wij ten aanzien van het reserveren hebben opgesteld:
Elk stuk speelgoed kan gereserveerd worden.

Het reserveren van een stuk speelgoed kost € 1,50 en moet op het moment van reserveren worden voldaan. Er kunnen maximaal drie gezinnen op de reserveringslijst staan voor één bepaald stuk speelgoed. Als het door u gereserveerde speelgoed bij ons binnen is, ontvangt u een e-mail met daarin de datum waarop het speelgoed uiterlijk opgehaald dient te worden. Dit zal binnen een periode van vier leendagen zijn.

Indien u op het moment van ontvangst van het reserveringsberichtje geen gebruik wilt maken van de gelegenheid om het speelgoed te lenen, bijvoorbeeld vanwege een vakantie, verzoeken wij u vriendelijk dit binnen de periode van vier leendagen te melden. U blijft dan op de reserveringslijst staan maar wij bieden dan eerst de volgende op de lijst de mogelijkheid om het speelgoed te lenen.


Als u echter het speelgoed niet voor de aangegeven datum komt halen en ook geen afbericht geeft, gaan wij er vanuit dat u het speelgoed niet meer wilt lenen en staat u niet meer op de reserveringslijst.


Verlengen van de uitleentermijn is éénmalig mogelijk en alléén als het speelgoed niet gereserveerd is. Bovendien kunt u alleen artikelen verlengen binnen de uitleentermijn. Telefonisch verlengen kan door tijdens openingstijden contact op te nemen met de speelotheek. Telefoonnummer: 072-5620449
U kunt ook een mailtje sturen naar speelotheek@despeelboeg.nl