K54 Getalleneiland, Tiptoi

Ga op avontuur op het getalleneiland: op het strand liggen allemaal schatkisten in het zand verstopt. De schatten worden bewaakt door een sluwe papegaai, een behulpzame zeemeermin, een speelse dolfijn en een knorrige piraat, die jullie lastige rekensommen voorleggen. Wie ze oplost, mag kisten openen en de waardevolle schatten houden. Tijdens het avontuur zijn er bovendien spannende en leuke minispellen te doen zoals een fotosafari, getallen vissen of een expeditie door de jungle.

Hoe werkt het:
De Tiptoi stift geeft afwisselende opgaven die niet alleen leuk zijn maar gericht het leren ondersteunen. Spelenderwijs oefenen de schatzoekers hoofdrekenen en zelfs een beetje vermenigvuldigen. Kinderen kunnen op 4 moeilijkheidsniveau’s rekenen, welke zijn afgestemd op die van de basisschool. Het zijn afwisselende opgaven, verpakt in spannende spelvorm.

K54 Tiptoi Getalleneiland

De intelligente Tiptoi stift rekent mee en controleert de oplossingen. De 4 eilandbewoners komen tot leven en nemen de kinderen mee op een spannend schatzoekavontuur. Prima om alleen te doen maar ook superleuk met meer!

Aanbevolen leeftijd: 5 – 7 jaar
Aantal spelers: 1 – 4
Speeltijd: ca. 20 – 30 minuten
Leerthema: rekenen

In de doos zitten een spelbord, karakterfiches, speelfiguren, schatfiches en spelregels.


De audiobestanden zijn al op de stift geladen.

Batterijen worden door de speel-o-theek verzorgd.