Spellen voor ouderen

De Speelboeg heeft ook spellen voor ouderen.

Kent u ze nog, ganzenbord, mens erger je niet, kwartetten, maar ook rummikub, pim pam pet, de sjoelbak et cetera. Wij hebben speciaal voor ouderen, die het nog leuk vinden om een spelletje te spelen, het

‘spellen voor ouderen’ thema ingevoerd.

DUIMSpellen met het ‘duim omhoog’ logo op de doos zijn uitermate geschikt voor ouderen maar natuurlijk ook voor ieder ander.

Alle spellen kunt u ook lenen zonder lid te worden van de speelotheek. U koopt een strippenkaart voor  € 4,50, waarvoor u 3 spellen tegelijk kunt lenen of bijvoorbeeld één spel per keer. Na drie weken wordt het spel weer terug gebracht en kunt u desgewenst weer een spel komen lenen. Bent u slecht ter been laat dan iemand anders bij ons langs komen om de strippenkaart te kopen en de spelletjes uit te zoeken. Volwassenen kunnen natuurlijk ook als verassing met de spellen aankomen bij hun ouder(s). Even geen zorgen om morgen, maar gezellig weer eens een spelletje spelen met elkaar!

SPELLEN VOOR OUDEREN : Domino, Ganzenbord, Aap Noot Mies kwartet, Memorie (Memo), Mens erger je niet, Pim Pam Pet, Qwirkle (met aangepaste spelregels), Rummikub (woorden), Rummikub (cijfers), Sjoelbak, Triominos, Alkmaars Geuzenbord.