G146 SquirrelsGoNuts

G146 SquirrelsGoNuts

Help jij deze eekhoorntjes om hun wintervoorraad aan nootjes onder de grond te verstoppen? Schuif met de eekhoorns en laat de lekkere nootjes in de openingen vallen.
Squirrels Go Nuts” is een originele schuifpuzzel met 60 opdrachten in meerdere moeilijkheidsgraden: van makkelijk tot razend moeilijk. Opgelet: er is maar één oplossing per opdracht!
Dit originele puzzelspel heeft een handig formaat en een deksel. Ook ideaal voor onderweg.

Inhoud:
spelbord met deksel
4 eekhoorns
5 nootjes
opdrachtenboekje met spelregels en oplossingen

1. Zet het spelbord neer met het SmartGames logo aan de onderkant. Kies dan een opdracht in het niveau dat je wilt — Starter, Junior, Expert, Master, of Wizard. Zet dan de puzzelstukjes op het spelbord zoals staat aangegeven bij de gekozen puzzel, en plaats een nootje voor elke eekhoorn.

2. Het doel is om alle nootjes in hun opening te laten vallen, want het is tijd om nootjes op te slaan voor de winter… Verschuif hiervoor de eekhoorns horizontaal en verticaal over het spelbord.

3. Je hebt de oplossing gevonden wanneer alle noten in een opening in het spelbord zitten. Wanneer je klaar bent, til je het spelbord op en de nootjes zullen uit de bodem vallen. Klaar voor een nieuw spelletje!

Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 1
Speeltijd: 5 – 10 min (oplopend, afhankelijk van de opdracht)
Afmeting doos: 25 x 17 x 5 cm