G134 Jungle Speed Kids

G134 Jungle Speed Kids

Grijp de totem en raak zo snel mogelijk al je kaartjes kwijt!
Deze Jungle Speed Kids ziet er fantastisch leuk uit en is niet al te moeilijk.
Er zijn 3 spelniveau’s.

Hoe werkt het

Het doel van dit spel is om zo snel mogelijk al je speelkaarten kwijt te raken. Dat kan als er 2 dezelfde kaartjes omgedraaid worden- en als jij daarna de snelste bent die de totem te pakken heeft.
De totem staat in het midden van de tafel en elke speler krijgt kaartjes.
Elke ronde moeten alle spelers een kaart omdraaien. Wanneer twee kaartjes hetzelfde zijn, moeten de spelers van wie die kaartjes zijn proberen als eerste de totem te grijpen. De snellere speler geeft vervolgens zijn kaart aan zijn tegenstander.

Maar let wel goed op, want bepaalde kaarten lijken wel hetzelfde, maar zijn net iets anders… je kunt dus wel eens een foutje maken bij het grijpen van de totem!

Extra
Speciale kaarten maken het spel nog net iets ingewikkelder. Zo is er bijvoorbeeld de kaart die alle spelers tegelijk naar de totem laat grijpen.

Of de manier van spelen gaat veranderen…
Want de spelers kunnen ook om de beurt een kaartje omdraaien. Heb je de afbeelding al eerder op een ander kaartje gezien en weet jij nog waar het andere kaartje ligt? Grijp als eerste de totem en zet hem op het andere kaartje. Zijn de kaartjes gelijk, geef jou kaartje dan aan de andere speler. Zo zijn er meerdere manieren van spelen.
Let ook op de leeuw, want zodra die wakker wordt is het spel voorbij.

Aanbevolen leeftijd: 4 tot 12 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6
Speeltijd: 15 minuten
Afmeting doos: 15 x 10 x 10 cm