K59 Wereldbol

K59 Wereldbol

Deze Fisher Price Leerplezier wereldbol is stevig en kleurrijk. Er zitten zeven dierenknopjes op die je kunt indrukken. Je kunt de wereldbol ook ronddraaien, en je kunt de bladzijden van het boekje omslaan. Op elke handeling reageert de bol anders.

Er zitten drie instelbare leerniveau’s op de wereldbol. Voor de afwisseling is dit fijn en op deze manier zit er  ook verdieping in.
In de oplopende niveaus leert je kindje steeds andere zinnetjes, liedjes en geluidjes.

Niveau 1
Hier leer je over hoe er op verschillende delen van de wereld gegroet wordt, en je leert over dieren en dierengeluidjes.
Niveau 2
Hier gaat het meer om ontdekken. Simpele vragen helpen je om de wereld te ontdekken en de verschillende dieren te vinden.
Niveau 3
Hier gaat het om fantasie. Leuke liedjes over het reizen stimuleren het eerste rollenspel.

Onderaan de wereldbol zitten twee stevige, plastic bladzijdes.
Als je deze omslaat, komt er telkens een nieuw liedje en leer je hoe Puppy & Zusje de wereld over reizen. Ze zingen leuke liedjes en geven tips over wat je mee moet nemen als je op reis gaat.

Op bovenstaande foto zie je de drie niveaus. Deze zijn aangegeven door een wereldbolletje, een vergrootglas en een muzieknoot. Ook kun je het geluid harder en zachter zetten met het paarse knopje.

Aanbevolen leeftijd: 1,5 – 3 jaar
Afmeting: 20 x 20 x 28 cm (lxbxh)
Gewicht: 1,5 kg
Leerthema: Aardrijkskunde