K52

K52 Tiptoi De wereld van de muziek (€1,25)

Met dit boek uit de Tiptoi collectie is van alles te ontdekken over de Wereld van de Muziek.
Uw kind kan luisteren naar verhaaltjes en wetenswaardigheden en er zijn spelletjes te doen. Met meer dan 900 geluiden en teksten zit dit Tiptoiboek vol plezier en verrassingen.
Spelenderwijs worden heel wat muziektermen en liedjes geleerd! En het is leuk, want je kunt ook zelf muziek maken.

Van alle muziekinstrumenten zijn de originele geluiden te horen. Weet jij hoe elk instrument heet?
Als je zelf muziek wilt maken kun je melodietjes naspelen. Of wil je liever zelf iets componeren? Dan kan. Er kan zelfs op een xylofoon gespeeld worden.
Of leer allerlei wetenswaardigheden zoals: hoe klinkt een tuba? Wat is een snaarinstrument? Wat is een muzieknoot? Wat doet een dirigent?
Verder zijn er heel veel kinderliedjes te horen en je kunt zelfs naar een heel orkest luisteren. Ook is er een eerste inzicht in noten en toonladders. Verhaaltjes geen spelenderwijs informatie. Het is voor kinderen een zeer stimulerend spel.

Dit boek is ontwikkeld in samenwerking met een muziekpedagoog.

Aanbevolen leeftijd: 4 – 7 jaar
Aantal spelers: 1
Afmeting boek: 28 x 25 x 2 cm

De audiobestanden zijn al op de stift geladen. De stift is heel eenvoudig te bedienen en past in de kinderhand. De optische sensor zet onzichtbare codes om in geluiden, in hoogwaardige geluidskwaliteit.
.
.
.
Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als ze met de stift op een afbeelding of tekst tippen, klinker er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De electronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.