G151 Woezel & Pip Yogaspel

G151 Woezel & Pip Yogaspel

Rek, strek, dans, rol, wapper, kruip en sluip.
Met dit Woezel & Pip yoga bordspel ga je samen spelen en bewegen!

Het spel is interactief omdat er 1 pion is voor de hele groep, en tussendoor kan iedereen lekker bewegen met leuke opdrachtjes (yoga oefeningetjes aan de hand van diervergelijkingen). Er zit lekker tempo in maar er zijn ook ontspannende oefeningen en korte massages of tekeningen op de rug en zo. Het samenwerkingsaspect doet het helemaal want kinderen voelen zich echt onderdeel van een team.
Kinderen kunnen het samen doen maar het kan ook als familiespel gespeeld worden (waarbij de (groot)ouders spelenderwijs ook bewegen…). Kortom: dit is een zeer fijn groepsspel!

Hoe werkt het
Gooi met de dobbelsteen. Als je op een yogavakje uitkomt voer dan samen de yogaoefening uit die op het spelkaartje staat.
Kom je op een peertje? Hang dan een peertje in de perenboom. Verzamel zo zes peertjes voor tante Perenboom om het spel samen te winnen. Maar pas op! Als de zes sterren eerder in de lucht hangen dan de peertjes in de boom, dan hebben jullie gezamenlijk het spel verloren. Je speelt in dit spel niet tégen elkaar, maar mét elkaar.

Speleigenschappen
Aanbevolen leeftijd: 3 – 6 jaar
Aantal spelers: 2 tot 40 spelers
Afmeting doos: 25 x 25 x 5 cm

Leer ontspannen, samenwerken, grove motorriek, verbeter lichaamsbesef, heb controle over adem, zelfvertrouwen en zelfbeeld.