F224 Ruimtestation Toet-Toet

F224 Ruimtestation Toet-Toet

Zet Ruben Ruimteschip in de raket en beweeg de gele lanceerhendel naar beneden om Ruben op te laten stijgen!

Als de het Ruimtestation aan zet dan hoor je een gezongen liedje, vrolijke zinnetjes en grappige geluidjes. Als je Ruben beweegt hoor je ook van alles, en als je dat doet tijdens een liedje kun je er zo grappige geluidjes aan toe voegen. Het lichtje knippert mee met het geluid.

Wanneer Ruben gelanceerd is en boven uit de raket komt rijden dan kun je de route-wisselaar bewegen om een route te kiezen. Draai aan de zwengel met ster wanneer Ruben op het lanceer-wegdeel voor het poortje staat. Zodra het draaiend platform bij het poortje komt, zal Ruben erop rijden. Gewoon lekker door blijven draaien om Ruben rondjes te laten draaien en door het zwarte gat van de helling te laten ‘vliegen’.

Door de zon te bewegen kun je de planeten laten ronddraaien.
En als je Ruben over een van de 5 Magische Sensoren laat rijden dan hoor je gezongen liedjes, melodietjes, geluidseffecten etc.

Ruben Ruimteschip schakelt vanzelf uit als er even niet mee gespeeld wordt. Als je op Ruben’s knipperende gezicht drukt of als je Ruben snel heen en weer beweegt, gaat hij weer aan.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 1,5 à 2 jaar
Afmeting: 50 x 40 x 15 cm
Benodigde batterijen: 2 stuks AAA

Speelgoed van het Jaar 2016